Sivun näyttöjä yhteensä

torstaina, elokuuta 21, 2014

HJK-Rapid Wien 2-1

                               


Ottelu alkaa Rapidin hallinnassa, mutta 15 minuuttia on pelattu, kun HJK:n Demba Savage nousi vasenta laitaa pitkin boxiin. Hän pääsi vetämään, mutta Novota Rapid-maalilla torjui sen kulmapotkuksi. Minuutti edellisestä ja Nikolai Alho kokeili n. 25 metristä ja Novota nyrkkeili pallon eteensä. 32 minuutin kohdalla Rapidin Schaun murtautui boxiin ja syötti taakse Schwabille, joka tälläsi pallon yli maalin. 35 minuutin jälkeen oli se HJK:n paikka. Mac Kandji eteni boxiin ja pallo ajautui Robin Lodille, joka oli avopaikassa, mutta Novota torjui Lodin yrityksen.

Toista puoliaikaa oli pelattu 12 minuuttia, kun Nikolai Alholle sattui musta hetki. Hän menetti pallon lähellä boxia ja Schaun sai pallon itselleen. Hän eteni boxiin ja laukoi tarkasti vasemman jalan ulkoterällä pallon maaliin. 62 minuutin kohdalla stadion räjähti, kun Lod laukoi n.20 metristä aivan upealla tavalla pelivälineen suoraan yläkulmaan. 73 minuutin kohdalla vaihdosta sisään tullut Erfan Zeneli tuli sisään boxiin ja hänen vetonsa osui puolustajaan. Paluupallon iski sisään Mika Väyrynen.

Loisteliaasti oli HJK:n valmennusjohto scoutannut Rapidin ja se riisuttiin lähes täydellisesti aseistaan. Peli oli kontrollissa, lukuunottamatta Alhon kömmähdystä. Eikä Rapid ollutkaan, niin kova ryhmä, mitä ennakkoon odotettiin. Nyt, jos koskaan HJK:lla on saumat edetä tästä jatkoon. Tällä hetkellä Eurooppa-liiga on realisimia suomalaiselle joukkueelle ja siellä pystytään myös pärjätä. Ainoa, mitä HJK vielä tarvitsisi näihin peleihin on pelintekijä, joka rytmittäisi, loisi tilanteita tyhjästä ja antaisi niitä ratkaisevia syöttöjä. Kaikenkaikkiaan upea ilta ja tämä antaa taas uskoa Suomi-fudikseen.

Ei kommentteja: