Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntaina, elokuuta 31, 2014

FC Honka-VPS 1-2

Ottelua oli pelattu neljä minuuttia, kun VPS sai kulmapotkun ja Steven Morrissey iski pallon sisään. 29 minuutin kohdalla Hongan puolustukselle kävi virhe ja Morrissey pääsi läpi boxiin ja hän syötti oikealle Cornelius Stewartille, joka sijoitti pallon sisään.  38 minuutin jälkeen Morrissey oli avopaikassa, mutta Walter Viitala torjui yrityksen jaloillaan.

65 minuutin kohdalla Yerai Vilaboa maalasi Roni Porokaran syötöstä. Kaksi minuuttia edellisestä ja Morrissey oli taas läpiajossa, mutta Viitala venyi torjuntaan. Minuutti edellisestä ja sama mies oli läpiajossa, mutta Viitala torjui jälleen

Olipa surkea ottelu kaikenkaikkiaan. Ja fiilis Tapiolassa oli, kuin hautajaisissa. Ihmettelin jo avauskokoonpanoa katsoessa, miten ihmeellisiä nimiä sieltä löytyi. Ja kohuttu espanjalainen "vahvistus" Pablo Counago on pelkkä turisti. Koko Hongan peli oli täysin sekaisin : taktiikka, roolitukset ja peli-idea oli täysin kateissa. Shefki Kuqi on pelaaja. Hän ei ole ainakaan vielä valmentaja. Minä uskoin Honkaan vuonna 2007 (voitte lukea jutut). Vieläkään en ymmärrä, miten Hongan johto sai ryssittyä koko paletin ja nyt vain odotetaan kuka viimeisenä sammuttaa ne valot Tapiolassa. Olinko naivi , kun uskoin Honkaan? Ehkä olin, mutta olen saanut pettyä monta kertaa Suomi-futiksen kanssa. Se on ollut välillä kärsimysnäytelmää, mutta ne pienet valon pilkahdukset, kuten viimeksi HJK:n selviytyminen Eurooppa liigaan tekee, siitä kaiken sen arvoisen.

Pressissä: VPS-luotsi Olli Huttunen, Honka-luotsi Shefki Kuqi, Walter Viitala ja Henri Sillanpää.


Ei kommentteja: