Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntaina, toukokuuta 04, 2014

FC Honka-FF Jaro 1-1

Jo ensimmäisellä minuutilla uuden kevään hyökkääjänä löytänyt Hongan Roni Porokara pääsi yksin läpi, kun Joshua Pritchard vapautti hänet, mutta Jesse Öst Jaro-maalilla ehti väliin. Kolmen minuutin jälkeen Jaron Mathias Kullström pääsi boxissa vetämään, mutta Daniel Kollar Honka-maalilla torjui yrityksen. 19 minuutin kohdalla Jaron Shahdon Winchester laukoi yllättävästi noin 30 metristä, mutta veto painui ohi maalin.

Toista puoliaikaa oli pelattu vain kaksi minuuttia, kun Hongan Dani Hatakka lähetti pitkän pallon oikealta laidalta boxiin, missä sen ohjasi maaliin Porokara. 54 minuutin jälkeen Hongan puolustus oli täysin tuuliajoilla ja Jaro pääsi kolmella pelaajalla läpi. Lopulta Hendrik Helmke sijoitti pallon varmasti maaliin. Honka olikin hetken aikaa täysin paniikissa, kun Jaro prässäsi kovaa ylhäältä ja 63 minuutilla Jonas Emet pääsi laukomaan voimalla boxin rajalta, mutta Kollar venyi torjuntaan. 76 minuutin kohdalla Hatakka pääsi jälleen keskittämään boxiin ja Porokara puski pallon ylärimaan. Kolme minuuttia edellisestä ja Winchester laukoi boxin rajalta upealla kierteellä tolppaan. Neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Jaron Peter Opiyo laukoi ennalta-arvaamatta noin 35 metristä ja Kollar torjui sen kulmapotkuksi.

Ensimmäinen puoliaika oli karmeaa katsottavaa: harhasyöttöjä, pitkiä osoitteettomia palloja ja tilanteisiin mentiin täysin ilman jarkeä. Onneksi televisiokameroita ei ollut paikalla. Kyllä tällä tasolla pitäisi joukkueiden olla valmiimpia peleihin. Toisella puoliajalla nähtiin jo jalkapallon pelaamista: tempo nousi, syötöt löysivät perille ja maalipaikkoja saatiin luotua. 1618 katsojaa oli tullut paikanpäälle ja ottelutapahtumassa pystyi aistimaan hengettömyyden. Tämä oli kaiken lisäksi vielä Veikkausliigan markkinoima Respect-ottelu. Jotakin muuta liigan toimistolla saataisiin kehittää, kuin nämä Respect-ottelut ja yhtenäinen pelipallo.

Pressissä: Jaro-luotsi Alexei Eremenko sr, Honka-luotsi Shefki Kuqi, Jaro-pelaaja Hendrik Helmke ja Honka-pelaaja Marcus Heimonen.


Ei kommentteja: